Una trepidant aventura per Encamp fins a aconseguir la màgica i totpoderosa espasa de Carlemany: “La Joyosa”. Ajudeu a la Clío, famosa investigadora i la vostra informadora en aquesta missió, a trobar l’espasa de Carlemany mentre tracta de descobrir qui està darrere d’una estranya societat secreta que roben relíquies històriques de gran valor i que té alguna cosa a veure amb el passat de la seva família… i el seu propi present.

Una escape room pels carrers d’Encamp que us portarà a completar una missió trepidant. Amb una durada d’aproximadament 6 hores, haureu d’utilitzar el vostre enginy per a descobrir on està oculta la, fins ara perduda, espasa de Carlemany i posar-la a resguard de nou abans que caigui en males mans. Per a tot això, tindreu disponible una app mòbil que us guiarà en tot moment i us ajudarà en cas de necessitar-ho.

I si voleu una versió reduïda del joc, tingueu en compte que està dividit en tres capítols. En el primer i principal haureu d’ajudar a la Clío i el seu equip a evitar que una societat ocultista es faci amb l’espasa de Carlemany per a les seves males intencions. A la segona part d’aquesta trepidant aventura per Encamp podreu descobrir més sobre la procedència dels lladres de l’espasa i conèixer la història de la maligna associació. Finalment, a la tercera part, iniciareu un viatge al passat on descobrireu els orígens del “Custodes Sacrorum” i la seva relació amb la Clío i la seva família.

Podeu comprar la vostra caixa de joc a l’Oficina de Turisme del Comú d’Encamp i escollir quines aventures us agradaria viure mentres descobrïu els encants de la parròquia andorrana.

Una trepidante aventura por Encamp hasta conseguir la mágica y todopoderosa espada de Carlomagno: “La Joyosa”. Ayudad a Clío, famosa investigadora y vuestra informadora en esta misión, a hallar la espada de Carlomagno mientras trata de descubrir quién está detrás de una extraña sociedad secreta que roban reliquias históricas de gran valor y que tiene algo que ver con el pasado de su familia… y su propio presente.

Un escape room por las calles de Encamp que os llevará a completar una misión trepidante. Con una duración de aproximadamente 6 horas, tendréis que utilizar vuestro ingenio para descubrir dónde está oculta la, hasta ahora perdida, espada de Carlomagno y ponerla a salvo de nuevo antes de que caiga en malas manos. Para todo ello, tendréis disponible una app móvil que os guiará en todo momento y os ayudará en caso de necesitarlo. 

Y si queréis una versión reducida del juego, tened en cuenta que está dividido en tres episodios. En el primero y principal tendréis que ayudar a Clío y su equipo a evitar que una sociedad ocultista se haga con la espada de Carlomagno para sus oscuros fines. En la segunda parte de esta trepidante aventura por Encamp podréis descubrir más acerca de la naturaleza de los ladrones de la espada y conocer la historia de la malvada asociación. Por último, en la tercera parte, iniciaréis un viaje al pasado donde descubriréis los orígenes de “Custodes Sacrorum” y su relación con Clío y su familia.

Consigue tu caja de juego en la Oficina de Turismo del Comú d’Encamp y elige qué aventuras te gustaría vivir mientras descubres los encantos de la parroquia andorrana.

Com jugar a «Escape City Box» L’Espasa de Carlemany?

¿Cómo jugar a Escape City Box en La Espada de Carlomagno?

Què necessites
per a jugar?

¿Qué necesitas
para jugar?

El joc es compon de dos elements: la caixa i l’APP mòbil. Dins de la caixa trobareu una llicència QR que activa la partida del joc que heu comprat. Llegiu atentament les instruccions abans de començar el joc i, sobretot, no obriu cap dels sobres de l’interior.

El juego se compone de dos elementos: la caja y la APP móvil. Dentro de la caja encontraréis una licencia QR que activa la partida del juego que habéis comprado. Leed atentamente las instrucciones antes de comenzar el juego ni abrir ninguno de los sobres de su interior

IDIOMES EN ELS QUALS POTS JUGAR

IDIOMAS EN LOS QUE PUEDES JUGAR

Dins de la caixa d’Escape City Box trobareu documents físics en català, castellà, anglès i francès. A l’aplicació mòbil podreu seleccionar l’idioma de manera digital.

Encontraréis dentro de la caja de Escape City Box documentos físicos en catalán, castellano, inglés y francés. En la aplicación móvil seleccionaréis el idioma de manera digital.

Horaris i organització

Horarios y organización

Recomanem un grup d’entre 2 i 4 jugadors.
Té 3 parts i la durada estimada total és de 6 hores que dependràn de la vostra habilitat i de les pauses que decidiu fer.
També teniu l’opció de fer la versió curta del joc, que són 2 hores aproximadament, jugant només la primera part.
El joc no necessita temps. Si voleu parar a descansar, l’APP recordarà en quin punt del joc sou. Tampoc és necessari reserva, tan sols comprar la caixa a l’oficina de turisme d’Encamp.

Recomendamos un grupo de entre 2 y 4 jugadores.
Tiene 3 partes y la duración estimada total es de 6 horas que dependerá tanto de lo hábiles que seáis como de las pausas que decidáis hacer.
También tenéis la opción de hacer la versión corta del juego, que son 2 horas aproximadamente, jugando sólo a la primera parte.
El juego no necesita tiempo. Si queréis parar a descansar, la APP recordará en que punto del juego estáis. Tampoco es necesario reserva, tan solo comprar la caja en la oficina de turismo de Encamp.